HTML

Köpönyeg.hu

A Köpönyeg.hu Magyarország egyetlen, 15 napos előrejelzéssel szolgáló weblapja, mely az évek során komoly időjárási portállá nőtte ki magát...

Friss topikok

Linkblog

Rekordok

2008.08.28. 20:39 mikes - Köpönyeg.hu

A Köpönyeg.hu 2006. októberi indulása óta megtizennégyszerezte (!!!) nézettségét, hiszen a kezdetekben napi 3500-an, majd a 2008 nyarán nem egy alkalommal napi 50 000-en nézték a lapot!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: látogatottság nézettség rekord köpönyeg

Animált radarképek

2008.08.28. 20:38 mikes - Köpönyeg.hu

A Köpönyeg.hu oldalon elérhető az elmúlt órák radarképeiből összefűzött animáció, melynek segítéségvel online nyomon követhető a például a viharok mozgása.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás észlelés radar aktuális radarkép jelenidő

RSS

2008.08.28. 20:37 mikes - Köpönyeg.hu

RSS formában elérhető a Köpönyeg.hu-ról az aktuális rövidtávú előrejelzés régiós bontásban. Továbbá a hírcsatorna szolgáltatás tartalmazza néhány nagyváros (jelenleg Budapest, Debrecen, Kecskemét, Pápa, Pécs, Sármellék, Szeged, Szolnok és horvátországi Zadar) aktuális időjárási adatait, óránkénti frissítéssel.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás meteorológia előrejelzés időjárás jelentés köpönyeg.hu

Régiós időjárás-előrejelzés a Köpönyegen!

2008.08.28. 20:36 mikes - Köpönyeg.hu

Régiós időjárás-előrejelzés a Köpönyegen! 2008 márciusától regiónkénti bontásban is láthatjuk Magyarország időjárásának alakulását a Köpönyeg.hu-n. Előrejelzési diagram készül az Északnyugat-, Északkelet-, Délnyugat-, Délkelet-, és Közép-Magyarországon élők számára is. A balatoni időjárás-jelentés továbbra is megtalálható az oldalon.

Szólj hozzá!

Napi részletes időjárás-előrejelzések - 2008. augusztus

2008.08.28. 20:36 mikes - Köpönyeg.hu

Augusztus 1-jétől a köpönyeg.hu már napi előrejelzésekkel is jelentkezik, melynek keretében az aktuális nap és az azt követő 48 óra időjárásáról igyekszik beszámolni. Mindhárom nap a reggel, a délben és az este várható időjárását vázolja, hőmérsékleti értékkel, valamint a jól megszokott időjárási ikonokkal. Különlegesség, hogy a rövidtávú előrejelzés a pontosság érdekében két időjárási ikont használ bizonyos esetekben: ha például napos az idő, de erős szélre is számíthatunk. Ezzel még részletesebb képet kaphatunk a várható időjárásról, ami a nyári szabadtéri programoknál nagy segítség.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás meteorológia előrejelzés időjárás jelentés köpönyeg.hu

Világjáró

2008.08.28. 20:35 mikes - Köpönyeg.hu

2007 szeptemberében indult a Köpönyeg.hu 15 napos időjárás-előrejelzés weblap legújabb szolgáltatása: a VILÁGJÁRÓ. A Világjáró-ban a világ nagyvárosainak klímadatait tekintheti meg az érdeklődő, ami elengedhetetlen ha utazást tervez valaki. Jó böngészést!:)

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás utazás klíma meteorológia előrejelzés időjárás jelentés köpönyeg.hu

Addonok

2008.08.28. 20:34 mikes - Köpönyeg.hu

A Köpönyeg.hu addonját használva saját időjárás-előrejelző bannerre tehet szert mindenki. A banner naponta frissíti magát a köpönyeg.hu szerveréről, ezért mindig friss időjárás-előrejelzést mutat. Az oldal ezáltal tartalmasabb, érdekesebb lesz, növekedni fog nézettsége. Az addonok különböző méretekben és kinézettel választhatók. A balatoni időjárás előrejelzésének fontosságára tekintettel külön balatoni addon készült!t. Az oldal ezáltal tartalmasabb, érdekesebb lesz, növekedni fog nézettsége. Az addonok különböző méretekben és kinézettel választhatók. készült!

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás meteorológia előrejelzés időjárás jelentés köpönyeg.hu

Linkek

2008.08.28. 20:33 mikes - Köpönyeg.hu

Köpönyeg.hu weboldalon a 15 napos előrejelzésen túl megtalálhatók Európa radarképei, több műholdkép elérhetőségét is megadtuk, ezen kívül a meteorológiai linkek menüpontban több - időjárással kapcsolatos - oldalt is szerepeltettük - így villámtérképek elérhetőségeit, vízhőmérséklet linkeket, melyek igen hasznosak lehetnek egy utazás tervezésekor. 

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás meteorológia előrejelzés időjárás jelentés köpönyeg.hu

Tornádó a Köpönyegen!

2008.04.22. 19:29 mikes - Köpönyeg.hu

Ma, 2008. április 22-én igen ritka jelenséget fotózott le a Köpönyeg.hu időjárás portál lelkes viharvadásza és észlelője, Katkaa!

Délután fél 5 körül egy komor gomolyfelhőből egy nagyon ritka légköri képződmény alakult ki. Egy tuba jött létre, amely a tornádó kialakulását megelőző utolsó stádium.

További infok és képek a Köpönyeg.hu Vihar-topicján:

http://koponyeg.hu/forum.php?action=uzenetek&topicid=1333

http://koponyeg.hu/

2 komment

Címkék: időjárás vihar zivatar előrejelzés tornádó tuba köpönyeg.hu